Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Kind op kussen

Kind op kussen

Peper en zoutstel “Kind op kussen”

Van een eenvoudig maar vertederend tafereel een peper en zoutstel maken, dat is kunst. Dit peper en zoutstel “kind op kussen” is daar een fantastisch mooi voorbeeld van. Uiteraard weer duidelijk te herkennen als een creatie van Ank Uitenbroek. Schoonheid in alle eenvoud. Strakke lijnen en gekleurde stippen rondom maken het geheel compleet. Hoewel de verhouding tussen het kind en het kussen niet lijkt te kloppen past het wel bij elkaar.

Over Ank

Ank Uitenbroek: Een Kunstenaar met Talent uit Deventer

Ank Uitenbroek is een getalenteerde kunstenaar die haar creatieve passie in Deventer tot uiting brengt. Haar kunstwerken weten de verbeelding te prikkelen en trekken de aandacht van zowel lokale inwoners als mensen buiten Deventer.

Ank heeft een unieke stijl die haar kunstwerken tot leven wekt. Haar schilderijen, tekeningen en andere creatieve uitingen weerspiegelen haar liefde voor kunst en haar sterke betrokkenheid bij de lokale kunstgemeenschap. Ze bezit het vermogen om emotie en verbeelding op een bijzondere manier in haar werken vast te leggen. Wil je meer ontdekken over Ank en haar creatieve scheppingen? Kijk dan ook eens op haar website, https://www.ankkeramiek.nl.

Onze kijk op kunst

Het is vaak moeilijk uit te leggen waarom je iets mooi vind. Zo is het ook met dit setje. Stiekem is dit peper en zoutstel, net zoals vele anderen een stukje onvervalste kunst dat zeker een mooi plekje verdiend.

Heb je een vraag of opmerking over deze website, onze verzameling, dit specifieke peper en zoutstel of iets anders laat het ons dan weten via het contactformulier of laat onderaan deze pagina een reactie achter.

Laat ons weten wat je van dit peper en zoutstel vindt