Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Samen kamperen

Samen kamperen

Peper en Zoutstel “Samen Kamperen”

Een charmant tafereel ontvouwt zich in het peper- en zoutstel “Samen Kamperen.” Het toont een tent met twee mensen ervoor, een creatie doordrenkt met de kenmerkende stijl van Ank Uitenbroek. Het schilderachtige tafereel, compleet met sierlijk tentdoek en omringend gras, lijkt bijna een verhaal op zichzelf te vertellen. Opmerkelijk is de tederheid van de ene persoon die een arm om de ander slaat. Misschien symboliseert dit wel pure liefde en het genot van samen kamperen.

Dit prachtige stukje kunst had een passend cadeau kunnen zijn om een relatie te vieren, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een bruiloft of jubileum. Helaas is deze set niet te koop, maar het dient als inspiratie voor het bedenken van een bijzonder geschenk, zowel voor anderen als voor jezelf.

Een keramisch peper- en zoutstel met het thema 'Samen Kamperen', ontworpen door de getalenteerde kunstenares Ank Uitenbroek. Het stel toont een schilderachtige scène van een tent met twee mensen ervoor, omringd door gras, en de ene persoon slaat teder een arm om de ander.
Peper en zoutstel 'Samen Kamperen' - Een keramisch kunstwerk met een tent en twee mensen ervoor.
Keramiek kunst van Ank Uitenbroek - Samen Kamperen
Liefdevol peper- en zoutstel met tent - Samen Kamperen
Ank Uitenbroek's unieke keramische kunstwerk - Samen Kamperen

Over Ank Uitenbroek

“Ank Uitenbroek: Kunstenaar met Een Uniek Talent uit Deventer”

Laat ons de begaafdheid van Ank Uitenbroek, een opmerkelijk getalenteerde kunstenares gevestigd in het bruisende Deventer, verkennen. Haar kunstwerken zijn niet alleen betoverend, maar hebben ook het vermogen om zowel de lokale gemeenschap als kunstliefhebbers van buiten Deventer te betoveren, vooral haar werk “Samen Kamperen.”

Ank onderscheidt zich door haar unieke artistieke stijl, waardoor haar kunst tot leven komt. Haar portfolio omvat prachtige schilderijen, tekeningen en andere creatieve meesterwerken die haar passie voor kunst en haar nauwe band met de lokale kunstgemeenschap weerspiegelen. Haar bijzondere gave om emotie en verbeelding in haar kunst vast te leggen maakt haar werk nog indrukwekkender.

Maak kennis met het artistieke genie van Deventer – Ank Uitenbroek. Verken haar intrigerende kunstwerken en ontdek de magie die ze zowel binnen als buiten Deventer creëert. Voor meer informatie over Ank en haar creaties, bezoek haar website: https://www.ankkeramiek.nl.

Kunst en functionaliteit

Niet slechts een verbluffend kunstwerk, “Samen Kamperen” is tevens een staaltje vakmanschap in keramiek. Dit peper- en zoutstel combineert beide functies in één en is voorzien van kleine strooigaatjes aan beide zijden. Laat de openingen aan de onderkant niet onopgemerkt; deze zijn bedoeld voor vulling. Een doorsnee toeschouwer zal wellicht niet meteen een peper- en zoutstel herkennen in dit kunstwerk. Desondanks is de kern van onze verzameling gebaseerd op de gedachte dat elk item geschikt moet zijn voor het verstrooien van peper en zout, hoewel we ze natuurlijk leeg laten.

Houd bij het ontdekken van onze collectie rekening met de essentie van kunst gecombineerd met functionaliteit. Als je vragen hebt, opmerkingen of specifieke interesse hebt in dit bijzondere peper- en zoutstel of andere items, laat het ons dan weten via het contactformulier of deel je gedachten onderaan deze pagina. Wij verwelkomen graag jouw betrokkenheid en passie voor deze kunstzinnige wereld van peper- en zoutstellen.

Laat ons weten wat je van dit peper en zoutstel vindt