Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Baby op kussen

Baby op kussen

Peper en Zoutstel “Baby op Kussen

Een Vertederende Kunstcreatie. Dit unieke peper en zoutstel “Baby op Kussen” is een ware traktatie voor het oog. Ontworpen door de getalenteerde kunstenares Ank Uitenbroek en vervaardigd uit hoogwaardig keramiek, is dit een kunstwerk dat je in levende lijve wilt aanschouwen.

De schoonheid van dit peper en zoutstel ligt in zijn buitengewone vorm. Het beeldt een schattige baby uit, rustend op een zacht kussen, liefdevol bedekt met een knus dekentje. Elk detail is met de hand vervaardigd door Ank Uitenbroek, wat van dit stel een onvervangbaar kunstwerk maakt.

Maar dit peper en zoutstel is niet slechts een visueel kunstwerk. Het is ook een functioneel item dat je eettafel siert en op zichzelf een gespreksonderwerp is tijdens maaltijden met dierbaren.

Close-up van 'Baby op Kussen' peper en zoutstel
Keramieken Peper en Zoutstel van Ank Uitenbroek
Uniek Kunstwerk: Baby op Kussen Peper en Zoutstel
Kunstzinnige Peper en Zoutstrooier - Ank Uitenbroek Collectie
Sfeervolle Tafeldecoratie - Baby op Kussen Peper en Zoutstel

Over Ank

“Ank Uitenbroek: Een Getalenteerde Kunstenaar uit Deventer”

Ank Uitenbroek, gevestigd in Deventer, is een begaafde kunstenaar wiens creativiteit in de stad tot bloei komt. Haar kunstwerken zijn betoverend en trekken zowel de lokale bevolking als mensen van buiten Deventer in hun ban.

Ank heeft een unieke stijl die haar kunst tot leven wekt. Haar schilderijen, tekeningen en andere artistieke creaties weerspiegelen haar passie voor kunst en haar sterke band met de lokale kunstgemeenschap. Haar gave om emotie en verbeelding in haar kunst vast te leggen, geeft haar werk een bijzondere lading. Meer informatie over Ank en haar creaties kan je ook vinden op haar website, https://www.ankkeramiek.nl

Onze kijk op kunst

Soms geldt de uitspraak “less is more” en dat is zeker van toepassing op dit bijzondere peper en zoutstel. De eenvoud van een baby op een kussen, enkel het hoofdje zichtbaar onder een deken, spreekt boekdelen. Het zou een perfect geschenk zijn bij de geboorte van een kind, en het past naadloos in onze verzameling, ondanks zijn vernieuwende ontwerp en uitvoering.

Heb je een vraag of opmerking over deze website, onze verzameling, dit specifieke peper en zoutstel of iets anders laat het ons dan weten via het contactformulier of laat onderaan deze pagina een reactie achter.