Ga naar de inhoud
Home » Onze verzameling » Manfiguur Onepiece

Manfiguur Onepiece

Manfiguur Onepiece – Uniek Keramisch Kunstwerk van Ank Uitenbroek

Het “Manfiguur Onepiece” peper en zoutstel, ontworpen en gemaakt door de getalenteerde kunstenaar Ank Uitenbroek, is een uniek en opvallend kunstwerk. Dit bijzondere stuk is een schitterende toevoeging aan elke kunstverzameling. Het “Onepiece” design zorgt ervoor dat het peper- en zoutstel één geheel vormt in plaats van twee losse onderdelen.

Beschrijving peper en zoutstel

Het “Manfiguur Onepiece” peper en zoutstel is een prachtig voorbeeld van Uitenbroeks vakmanschap. Dit kunstwerk toont een manfiguur met een serene glimlach en is gedetailleerd beschilderd in levendige kleuren zoals blauw, oranje en geel. Het ontwerp is zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel, met een innovatief “Onepiece” concept dat het gebruiksgemak verhoogt.

Over de Kunstenares Ank Uitenbroek

Ank Uitenbroek, een autodidactische kunstenares gevestigd in Deventer, werkt al meer dan vier decennia vol toewijding met klei. Haar achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg en haar ervaring als actrice weerspiegelen zich sterk in haar werk. Haar creaties zijn beroemd om hun gedetailleerde afwerking en unieke esthetiek, die vaak een verhaal vertellen.

De Invloed van Haar Achtergrond

Naast haar werk als keramist heeft Ank altijd een actieve rol gehad in de geestelijke gezondheidszorg, wat haar voorliefde voor menselijke figuren in haar kunst verklaart. Bovendien komt haar ervaring met acteren naar voren in de soms theatrale en expressieve figuren die ze maakt. Deze invloeden voegen een extra dimensie en een unieke charme toe aan haar keramiek. Voor meer informatie over Ank Uitenbroek en haar creaties bezoek je haar website op https://www.ankkeramiek.nl/

Voorkant van het Manfiguur Onepiece peper en zoutstel van Ank Uitenbroek.
Zijaanzicht van het Manfiguur Onepiece peper en zoutstel.
Achter aanzicht van het Manfiguur Onepiece peper en zoutstel, onthullend de kleurrijke beschildering.
Gedetailleerde afbeelding van het Manfiguur Onepiece peper en zoutstel
Schuin aanzicht van het Manfiguur Onepiece peper en zoutstel, onthullend de kleurrijke beschildering.
Close-up van de kurken doppen aan de onderkant van het Manfiguur Onepiece peper en zoutstel

Details

Materiaal: Keramiek

Ontwerper: Ank Uitenbroek

Kleuren: Blauw, rood, geel en aardetinten

Afmetingen: Het Manfiguur Onepiece is compact en past perfect op zowel eettafels als keukenkasten.

Kenmerken

Uniek ontwerp: Elk stuk is handgemaakt, waardoor elk kunstwerk een unieke creatie is.

Functioneel en decoratief: Naast hun mogelijke gebruik als peper- en zoutstel, dienen deze uilen voornamelijk als prachtige decoratieve objecten die zelden op de eettafel verschijnen.

Artistieke details: De zorgvuldige aandacht voor patronen en kleurgebruik maakt deze set een echt kunstwerk.

Samengevat

Het “Manfiguur Onepiece” peper en zoutstel is een prachtig voorbeeld van Ank Uitenbroek’s talent. Dit unieke kunstwerk is een must-have voor elke verzamelaar. Bezoek onze galerie om dit en andere bijzondere werken te bewonderen.

Ontdek Meer

Wil je meer weten over de verhalen achter onze unieke peper en zoutstellen? Abonneer je dan op onze website en ontvang een e-mail bij elk nieuw bericht. Of volg ons op Facebook voor de laatste updates en exclusieve content. Laat ook vooral een review achter en deel je gedachten over onze collectie!

Over Ons

Wij zijn gepassioneerde verzamelaars die de wereld van peper en zoutstellen tot leven willen brengen. Elk stuk in onze collectie heeft zijn eigen verhaal en is een kunstobject op zich. Ontdek de veelzijdigheid van dit alledaagse product op onze website.

Bekijk hieronder meer peper en zoutstellen van Ank in 360° of blijf op de hoogte via YouTube en bekijk nóg meer peper en zoutstellen

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Vul het contactformulier in met je naam, e-mailadres en je bericht. We horen graag van je!

We hopen dat je geniet van onze collectie en de unieke verhalen die elk stuk te vertellen heeft. Duik in de wereld van peper en zoutstellen en ontdek de kunst achter het alledaagse.