Peper & Zout

Een peper en zout stel, onmisbaar in de keuken. Maar er is meer. Ze worden verkocht als souvenir, als onderdeel van een servies, als grappig cadeau en zelfs als kunst- of verzamelobject. Op deze website staan voornamelijk bijzondere en niet alledaagse uitvoeringen, soms zelfs zeldzaam te noemen. Blader gerust door alle berichten en geniet of verbaas je. Peper en zout stellen in alle soorten en maten.

Niets meer missen?

Wil je niets meer missen en zonder zoeken de nieuwe berichten van Peper & Zoutstel kunnen lezen en vanuit de e-mail direct via de website reageren op een bericht? Meldt je dan aan voor de e-mail service. Je ontvangt van elk nieuw bericht op de website een bericht in jouw e-mailbox. Kijk hieronder naar en voorbeeld.

Aanmelden kan eenvoudig via het reactieformulier onderaan dit bericht. Plaats en reactie en kruis de optie “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn” aan.
Je ontvangt een e-mail om de aanmelding te bevestigen en na jouw bevestiging ontvang je de berichten.
Geen bevestigingsmail ontvangen? Deze staat misschien in de map ongewenste e-mail. Merk de e-mail dan aan als geen spam of veilige afzender

Wil je een reactie plaatsen bij een bericht of geen berichten meer ontvangen? Dat kan eenvoudig via de e-mail.

Als er nog vragen zijn stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 Peper & Zout

Thema door Anders Norén

nl Nederlands
X