Wil je niets meer missen en zonder zoeken de nieuwe berichten van Peper & Zoutstel kunnen lezen en vanuit de e-mail direct via de website reageren op een bericht? Meldt je dan aan voor de e-mail service. Je ontvangt van elk nieuw bericht op de website een bericht in jouw e-mailbox. Kijk hieronder naar en voorbeeld.

Aanmelden kan eenvoudig via het reactieformulier onderaan dit bericht. Plaats en reactie en kruis de optie “Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn” aan.
Je ontvangt een e-mail om de aanmelding te bevestigen en na jouw bevestiging ontvang je de berichten.
Geen bevestigingsmail ontvangen? Deze staat misschien in de map ongewenste e-mail. Merk de e-mail dan aan als geen spam of veilige afzender

Wil je een reactie plaatsen bij een bericht of geen berichten meer ontvangen? Dat kan eenvoudig via de e-mail.

Als er nog vragen zijn stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Categories:

Tags:

Je bent nu op peper en zoutstel, 
de mooiste smaakmakers

Hier kan je ongebruikelijke, bijzondere en zeldzame uitvoeringen vinden van het o zo bekende peper en zoutstel. Bekijk onze verzameling via deze website en laat je verrassen door de vele verschillende uitvoeringen. 

Over peper en zout stel

Peper en zout stel Mad Hatter en Dormouse

Digitaal museum

Peper en zout stel heeft een digitaal museum. Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. Via deze website kan je een deel van onze verzameling bekijken.

In het echt

Op ongeveer 30 m2 staan enkele duizenden peper en zout stellen. Als je deze eens van dichtbij wilt bekijken kan dat door een afspraak te maken via het contactformulier

Trommels in luxe doos, Godinger

Zelf kopen?

De peper en zout stellen op de website zijn niet te koop. Ben je zelf op zoek? Probeer het dan eens via Marktplaats, Etsy, Ebay of de diverse Facebook pagina's

Recent geplaatst

Amerikaanse hoed
Een op en top Amerikaans product. Uncle Sam's hoge hoed is hét symbool van de USA. Gemaakt in China, voor de Amerikaanse markt met in de Franse taal tekst op de onderzijde "Sur la table". Hoe internationaal wil je het hebben.
Over dit peper en zout stel Het peper en zout stel “Ariël […]
Met de serie Mr. Salt & Mrs. Pepper heeft Ritzenhoff en groot aantal kunstenaars de uitdaging gegeven iets te maken met dit thema binnen de vaste zandloper-vorm van deze peper en zout stellen.

contact

stuur een bericht via dit formulier of via sociale media

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol