wIE KENT ZE NIET?

Van veel bekende Walt Disney figuren is een peper en zout stel gemaakt. en wegens succes hebben andere partijen dat concept nagedaan en van andere strip- en tekenfilmfiguren peper en zout stellen uitgebracht. Wij hebben ongeveer 200 setjes.

WIE KAN JE VERWACHTEN?

Natuurlijk is Mickey Mouse van de partij, Donald Duck, Tweety en Betty Boop. Maar ook minder bekende figuren als Wallace & Grommit en Silant Sam Edison (±1920)

VERZAMELING

Dit peper en zout stelletje is een van de vele setjes die wij in de loop van de jaren hebben verzameld. In het begin beperkten wij ons tot uitsluitend nieuwe, grappige en vooral niet te dure stelletjes. Maar als je iets meer onderzocht hebt ontdekt je dat er veel meer is. Internet staat bomvol met allerlei peper en zout stelletjes. Nieuw maar ook gebruikt of zelfs heel oud. Een peper en zout stel is bijna onmisbaar in de keuken en als onderdeel van het servies. Deze verzameling bestaat uit hele gezellige smaakmakers.

INFORMATIE

Informatie die we bij de verschillende setjes plaatsen halen we van internet of hebben we gekregen van de vorige eigenaar. Ziet u een setje waar u nog aanvullende informatie over weet of hebt. Wij horen het graag zodat we deze website zo compleet mogelijk kunnen maken.

Peper en zout stel te koop

Heb je een of meerdere peper en zout stellen die je weg wilt doen? Misschien hebben wij wel interesse of kunnen je adviseren over de waarde en waar te verkopen. Stuur ons een persoonlijk berichtje met foto via onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar verzamelen@peper-zoutstel.nl .

Leave a Comment on Walt Disney figuren bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.